Descarga Ventalls De Paper: 66 (Esplai) de Lliris Picó Carbonell Libro PDF

Descargar Gratis Ventalls De Paper: 66 (Esplai) de Lliris Picó Carbonell PDF [ePub Mobi] Gratis, Descarga gratuita Ventalls De Paper: 66 (Esplai) descarga de libros


📘 Lee Ahora   📥 Download


Ventalls De Paper: 66 (Esplai) de Lliris Picó Carbonell

Descripción - «Amb l’àvia m’agradava jugar al tres en ratlla i a fer ventalls de paper els dies de pluja. Sèiem vora la finestra, i mentre jo dibuixava les ratlles amb traç tremolós sobre un full blanc, corpresa per l’emoció, i amb la infantil certesa que aquesta vegada sí que li guanyaria la partida, ella portava tres cigrons per a mi i tres fesols per a ella. Els fesols guanyaven sempre; excepte el dia que, convençuda que la sort li la portaven les singulars fitxes, li vaig demanar que me les canviara. Aquell dia, llavors, guanyaren els cigrons. L’àvia guanyava sempre. L’àvia ara és morta i jo acabe de descobrir que ella era un regal de la vida. Em dic Clara, tinc 18 anys, m’agraden les teles boniques i els ventalls de colors. Sé cosir i tocar el piano i sóc anorèxica. Aquesta és la meua història». Finalista del 38è Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil Biografía del autor Lliris Picó i Carbonell (Ibi, 1972), és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat d’Alacant. Treballa a la Delegació d'Alacant de l'Institut d'Estudis Catalans, on realitza tasques d’administració, dinamització lingüística i gestió cultural. Ha publicat diversos estudis i articles sobre l’obra poètica de Gaspar Jaén en revistes com Caràcters i L'Aiguadolç. Ha col·laborat amb alguns mitjans de premsa escrita com ara el diari Información o El País mitjançant la publicació de diversos articles i relats, i amb el diari El Punt/Avui on ha publicat una columna periòdica en l’espai “Fil d’aranya” entre el 2011 i finals del 2014. És autora de les novel·les Helena: un record sempre és mentida (Columna, 2002), Les ales de la memòria (Marfil, 2003), L’olor dels crisantems (Tres i Quatre, 2005), Claus de serp (Marfil, 2007) i dels reculls de contes Amb D de Dona (Inèdit. 2010). És també coautora –amb Rafa Gomar, Joan Olivares,Carles Mulet, Francesc Bononad, et al.- del recull de relats 6000 estúpids i 10 més (Efímer, 2014).Les seues obres han rebut diversos guardons entre els quals destaquen el XXI Premi 25 d’abril Vila Benissa (2001) i el Premi de Narrativa Antoni Bru Ciutat d'Elx (2004) i Premi de Narrativa 9 d’Octubre de Sant Vicent del Raspeig 1998 i 2010. Amb Moisés, estigues quiet, guanya el 34é Premi Enric Valor i amb Ventalls de paper, va estar finalista de la 38 edició.


Detalles del Libro

Autor: Lliris Picó Carbonell
Categoria: Libros,Juvenil,Novelas y ficción literaria
Tapa blanda: 160 páginas
Editor: Edicions del Bullent, S.L.; Edición: 1 (27 de septiembre de 2019)
Colección: Esplai
Idioma: Valencian
ISBN-10: 8499042244
ISBN-13: 978-8499042244


Lee un libro Ventalls De Paper: 66 (Esplai) de Lliris Picó Carbonell Libros Gratis en EPUB

Ventalls De Paper: 66 (Esplai) Pdf descargar
Ventalls De Paper: 66 (Esplai) ePub Mobi
Ventalls De Paper: 66 (Esplai) Pdf libro
Ventalls De Paper: 66 (Esplai) espanol pdf
Ventalls De Paper: 66 (Esplai) Libro pdf gratis
Ventalls De Paper: 66 (Esplai) Libro electronico gratuito
Ventalls De Paper: 66 (Esplai) Descargar libro
Ventalls De Paper: 66 (Esplai) Descarga gratuita
Ventalls De Paper: 66 (Esplai) Libro pdf espanol
Ventalls De Paper: 66 (Esplai) Descargar
lee en linea Ventalls De Paper: 66 (Esplai) gratis
Ventalls De Paper: 66 (Esplai) Pdf en linea
Descargar audiolibro Ventalls De Paper: 66 (Esplai) mp3 gratis
Ventalls De Paper: 66 (Esplai) Torrent
Comprar ebook Ventalls De Paper: 66 (Esplai)
Descargar libros completos Ventalls De Paper: 66 (Esplai)
Descarga gratuita Ventalls De Paper: 66 (Esplai) descarga de libros
Descargar Gratis Ventalls De Paper: 66 (Esplai) Spanish Edition




descarregar consell valenci cultura ~ biblioteca en lnea. materiales aprendizaje gratuitos.sapoblalagentelmedilahistoria.pdf ~ pn sobreviure plantes molt especialitzs el lliri blanc marines i el card mar. a les dunes linterior on larena es troba ms o menys fixada hi pm trobar el pi la mata llentrisquera el xiprell el ginebr i el roman. vegetaci prat a les zones ms properes al mar pm trobar la salicrnia o herba salada.
sa pobla. la gent el medi la histria ~ sa pobla. la gent el medi la histria mart canyelles cresp margalida pujals mas sara ripoll vaquer alexandre segu coll ajuntament sa pobla edici .
butllet oficial la provncia barcelona ~ biblioteca en lnea. materiales aprendizaje gratuitos.

actes la iv jornada donomstica. vilareal 2010 ~ biblioteca en lnea. materiales aprendizaje gratuitos.


actes la iv jornada donomstica. vilareal 2010 ~ actes la iv jornada donomstica. vilareal 2010


Comments